Skip to content

A honlapot üzemelteti:

CRYSTAL-MEZŐTÚR KFT.
5400 Mezőtúr, Vásár út 35.
Tel./fax: +36-56/550-642
crystalkft@crystalkft.hu

Szerzői jogok: azzal, hogy belép a www.magtisztitok.hu valamint www.seedcleaner.eu honlapra, illetve annak valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A Crystal-Mezőtúr Kft. fenntart minden, a weboldalon található tartalom (ideértve különösen a fényképeket, videókat, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A www.magtisztitok.hu  valamint www.seedcleaner.eu domainnév, jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Crystal-Mezőtúr Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A www.magtisztitok.hu valamint www.seedcleaner.eu weboldalakon található fenti tartalmak, valamint védjegyek  jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Crystal-Mezőtúr Kft. jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés abbahagyását, az azzal okozott kárainak megtérítését, valamint a felhasználás által elért gazdagodás visszatérítését; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.

Back To Top